fredag den 29. april 2011

Der er efterhånden gået en måned....

siden jeg var her sidst....
Men !! nu er jeg her igen - alle har det godt incl, "Bæstet"
Påsken er nydt i fulde drag med besøg af alle "børnene", og det har været fantastisk hyggeligt,
Nu er det weekend... dejligt. Den startede med aftensmad på grillen.. og en hund der smiler helt "op til ørerne" - det gør hun altid når der er mad på bordet !!

Manden havde blomster med hjem idag - det er ellers sjældent... Men... de stod lige ved siden af cigaretterne !! ( sagde han.... ti hi)Rigtig god fredag aften til alle.


Kærlig hilsen Hanne

fredag den 1. april 2011

Py ha....

"Bæstet" er hjemme igen. Røntgnen billederne viste ingenting, men da blodprøverne i går havde vist en lille infektion, valgte dyrlægen at gi hende en pencillin-kur. Så må vi håbe at det hjælper på hende !! Hun er noget "rund-forvirret" efter bedøvelsen, men er superglad for at være hjemme igen. Vi er også glade..... det var hårdt at undvære hende. God aften. Kærlig hilsen Hanne

"Bæstet" er syg...

Og det er rigtigt øv. Den sidste måneds tid har hun ændret adfærd. Når naboens hund er på besøg, så leger og løber de vildt.. men kun 5 min, så er Mille træt. Hun ser trist ud og hun sover meget. I onsdags var jeg ved dyrlægen med hende. Han undersøgte hende og tog nogen blodprøver og fortalte mig at der var rigtigt mange Berner sennen hunde der fik cancer....... (det havde han altså ikke behøvet at indformere mig om). Blodprøverne viste ikke det helt store. Men i morges blev hun afleveret hos dyrlægen (som hun ikke kan li´) og i løbet af formiddagen skal hun i røntgnen.
Pu ha .. her er tomt lige nu. Jeg krydser fingre og håber hun bare er indbildt gravid.... Bæstet, da hun var 5 måneder.


Ha en dejlig fredag

Kærlig hilsen Hanne