onsdag den 26. maj 2010

Jeg er her endnu.

Det er efterhånden ved at være lang tid siden jeg sidst har været inde og skrive. Hvorfor ?? ved jeg egentlig ikke. Men det skal der laves om på nu.
Siden sidst har jeg: - købt ny symaskine. ALDRIG har jeg brugt så mange penge på mig selv. Men den er helt fantastisk... Den kan alt - bortset fra at lave kaffe. Nu skal jeg så lære "hende" rigtigt at kende. Men hun syr som en drøm. Og nu hvor jeg er blevet førtidspensionist får jeg jo en masse tid (eller gør) jeg ??

- Æbletræet er ved at eksplodere... Det er så flot !

- Mille er blevet 1/2 år. Her er hun med sit bedste legetøj - min vandkande....

- I slutningen af april var vi til konfirmation hos min nevø i Sæby, her lykkedes det at få "foreviget" "vores lille familie: 5 børn og 2 af vores 4 svigerbørn.

SYTØJ.... nej jeg har ikke noget at vise. Er påbegyndt flere ting, men ingen af tingene er blevet færdigt - men det gør de vel på et eller andet tidspunkt. (smil)

Knus Hanne
4 kommentarer:

Bedstes Patchwork sagde ...

Tillykke med den nye symaskine, i skal nok få mange dejlige timer sammen i to.
Det er også en sød hund du har og dejligt når man kan få samlet hele familien på et foto, det er ikke altid lige nemt.

fieolsen sagde ...

Uh, nogle fine billeder :-) Håber I har haft en go weekend. Vi kan jo lige snakkes ved i morgen, hvis du har tid. Kram Fie

Heksen sagde ...

Tillykke med maskineriet. Håber I bliver lykkelige. Det er vel dens skyld, at du ikke skriver i tiden? Skal vi ikke se, hvad den kan lave?
PS Tak fordi du vil læse min blog. Det var jeg jo spændt på.

Lone Jakobsen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.