fredag den 10. juni 2011

"Hedehusene"

hedder området hvor vores sommerhus ligger, og nej det er ikke på Sjælland men midt imellem Sæby og Frederikshavn.
I området ligger der 5o sommerhuse. Flere af dem blivet benyttet som helårsbolig. Der er stort set ikke 2 huse der er ens og det er jeg ret vild med. Nogen huse er nybygget (det er ikke mange) andre er gamle men har fået en "ansigts-løftning" (ligesom vores herneden under der er bygget i 1950érne men bygget til 2 gange). Så er der et´ sommerhus som de fleste folk er trætte af (grimt siger de). Det er bygget i 1940érne. Ejeren er en kvinde i 70èrne hun arvede det efter sine forældre.. og sommerhuset står som det gjorde da de ejede det . Alt indbo er fra hendes forældres tid. Der er ikke indlagt vand, el, toiletforhold.
Kvinden kommer i sommerhuset ca 3-4 gange om året og pletmaler det. Ja det vil sige.. sidste år satte hun også nye vinduer og dør i (det ku´ nu nok ikke betale sig - men hvad ved jeg om det)
Jeg hører til en´ af de ganske få der elsker huset.. hyggeligt er det og farven, jeg er vild med den. Og det er da ren nostalgi ??

Da vi købte vores sommerhus, for 6 år siden, overtog vi det med alt inventar. Jeg siger jer det var meget - rigtigt meget. En del af det var nips fra Harzen, og det er ikke lige mig - så vi kørte meget væk.
Enkelte ting har vi beholdt som skålene/askebægrene. De er vist ovenikøbet også penge værd.


Ama´r hylden er sandelig også blevet gemt. Her med noget af min ko-samling..


Og gryderne...... det er da ren retro.


Pinsedagene skal tilbringes hjemme i Silkeborg. Jeg skal bla gøre residensen helt færdig.

Kan I ha en dejlig pinse.


Kærlig hilsen Hanne

4 kommentarer:

Sysler fra hverdagen sagde ...

Du ønskes også en rigtig dejlig pinse.

Dejligt du ville dele dit sommerhus med os andre. Der ser rigtig hyggeligt ud. Lige et sted hvor man kan slappe af og komme til hægterne.

De varmeste kram

Marlene

Susan sagde ...

Hej søde Hanne..

Jeg er helt enig med dig, det grønne sommerhus er fantastisk. Vi er kørt (og gået forbi) det et par gange, og jeg er helt vild med (som du siger) dens nostalgi.

Hvis du skulle få brug for noget hjælp til residensen, står jeg (og Lars) gerne til. Det ser ellers fantastisk ud efter det er blevet hvidmalet.

1000 knus og kram herfra.

superheltemor sagde ...

Fine gryder(-;

Anne-Mette sagde ...

Det grønne sommerhus er da virkelig ren nostalgi, som man bør værne om - selvom jeg godt ved, at det er der ikke megen plads til i vores samfund. Det er vildt hyggeligt at gå en tur i et gammelt sommerhus område. Se huse, som er knopskudt hist og pist efterhånden, som der er blevet brug for mere plads.
Wauh, det kan man kalde retrogryder ;-).
Tak for din søde hilsen på min blog.
Mange hilsner
Anne-Mette