søndag den 6. november 2011

Det har været en meget stille søndag.

Energien har ikke været til stede i dag.
Men pyt - jeg ved jo hvorfor...

Arrangementet i går var rigtig godt. Om eftermiddagen var der mange forskellige aktiviteter man kunne melde sig på. (rappelling, musik, "badning" og m.m).
Vi (kaj og jeg) havde meldt os på Byvandring. - Kaj er historiker og vi havde regnet med, at vi så skulle rundt i byen og se på gamle bygninger. Meen rundviseren var en meget ung mand. Han vidste ikke meget om gamle bygninger, men til gengæld vidste han hvor de gode diskoteker lå.... Så vi fik en tur op og ned af gågaden.. og nu ved jeg hvor Føtex ligger i Herning...

Det næste, vi havde meldt os til var historie-fortælling. Vi fik en gammel historie fortalt af en ældre vestjysk dame (på vestjysk) - det var hyggeligt.

Det næste der var på programmet inden middagen, var et hemmeligt indslag af en times varighed...Vi var spændte - sidst vi var afsted var det Lars hjortshøj. MEN dennegang var det TINA DICKOW..... ta da. Hun var super god, ih hvor jeg nød hendes dejlige musik.

Middagen, tre-retters menu, var rigtig god. Efter hovedretten var der igen et hemmeligt indslag: Copenhagen Drummers (6 unge fyre der vandt "Talent 2010"). For pokker da, de var goé. De kunne rigtig få en sal med 600 spisende gæster til at klappe fuldstændigt vildt !!

Kl 22.00 dut - var jeg færdig som "kirkesanger" og så tog vi bilen hjem til Silkeborg.

Så dagen i dag, har været tilbragt i nattøj og en meget lang "morfar" og så var jeg jo så heldig, at jeg i går fik en ny bog af posten.. (dejlig post) - den er nøje blevet læst og der er blevet planlagt flere kommende projekter... "Bæstet" hyggede sig herhjemme med yngstedatteren. De fik MacD mad (begge to) ti hi
Og ja. jeg tror I har ret - det er Bæstet der bestemmer herhjemme - hun er en møgforkælet men dejlig hund!!!
Sov godt.
Kærlig hilsen Hanne

6 kommentarer:

Bedstes Patchwork sagde ...

Det lyder som en rigtig hyggelig dag i havde i går med mange spændende oplevelser, så er det godt den har stået på afslapning i dag.
Med hensyn til dit forrrige indlæg tror jeg også det er hunden som bestemmer... sådan er det jo også her ;o)

Kisser Laptern sagde ...

Uhm, en bog med Kaffe Fassett-billeder. Det er som at læse bolsjer og glansbilleder.

Charlotte sagde ...

En søndag efter bogen. Fortsat god uge til dig:-)

Losarinas mor sagde ...

Lyder som en fornuftig Søndag :-)

Bedstemors Kram sagde ...

Sikke en lørdag, misundelse er en grim ting, men Tina Dichow og Copenhagen drommers - det gad jeg virkelig godt.
Og nu ses vi snart, jeg glæder mig vildt.
Krammer

RAV OG KRAT sagde ...

Den bog ser sørme interessant ud...bare det var mig ;-)