torsdag den 1. december 2011

Julen nærmer sig !!

Og startskuddet til jule-pyntning har lydt!!
Misteltenen hænger på sin vante plads - og der må kysses, og det blir der !! Adventskransen i år blev til en advents-gris !!


Finn, Else og deres fætter Benny er ankommet. De er ikke i julehumør..... der er et firbenet pelsdyr der driller dem meget og vil bide dem i benet. Desuden er deres faste værelse "Finn´s værelse" midlertidigt udlånt til yngstedatteren. Så de er slemt utilfredse, håber de når inden den 24. at komme i julehumør ??


Kaj har fået julekalender... 24 forskellige øl - det kan han godt li´..


Og minsanten om ikke også at jeg har fået en julekalender.... efter at Kaj og yngstedatteren havde været på en "Hemmelig mission" - fik jeg denne fine kalender:Julemåneden er en skøn måned !!


Meen når man som jeg, lider af en voldsom stress, så kan december også være en "svær" måned at komme igennem. Så hver morgen skal vejret trækkes helt ned i maven.... og dagens planlægning skal ikke være med for mange aktiviteter...


Og så skal jeg huske at bagerens småkager smager gode, føtex´s rødkål er ok... osv osv
Det skal nok blive en dejlig julemåned...
Ha en dejlig dag. Kærlig hilsen Hanne

14 kommentarer:

Skjold sagde ...

Hej Hanne
Ja. Jeg er også nået dertil. Når valget imellem at nyde måneden eller streesse rundt og lave alting selv, vælger jeg også det første.
Vi skal ikke imponere nogen, men have det godt.

Charlotte sagde ...

Glædelig 1 december til dig, og bliv ved med at passe godt på dig selv:-)

Sysler fra hverdagen sagde ...

Det er fornuftigt tænkt, ikke stresse med købe sig til tingene, hvad mødes vi for??? At se hvad den anden kan i et køkken eller for at være sammen??? Det sidste ikke??

Rigtig sød tanke af Kaj og datteren, du fortjener det så meget. Dig som altid tænker på alle andre end dig selv.

Den pelsdyr altså....... Håber nisserne kan give igen!!

Stort julekram

Marlene

Skjold sagde ...

Jeg faldt lige over dette lille broderi:
http://www.northernquilts.no/zen/download/gratis/julebrikke2006.pdf

Losarinas mor sagde ...

Jeg håber virkelig at du kan få trukket det vejr ! For det er så dumt, at stress over noget, som burde være glæde.
Dermed ikke sagt, at jeg ikke forstår dig:-)

fieolsen sagde ...

Hej søde Mor! For det første vil jeg lige pointere, at Føtex' rødkål er skide god! (Meget bedre end den fra Aldi for eksempel). Og for det andet vil jeg gerne høre, hvor du har fået adventsgrisen fra? Den kan jeg godt li! Jeg tænkte nok, at det var dét, Kaj og Mia var ude på. De er søde! Jeg glæder mig til at komme hjem og lave ingenting sammen med dig :-) <3 Fie

Trine F sagde ...

Jeg er også begyndt at pynte op lige så stille, det er det gode ved at børnene bliver store. Alt skal ikke være klaret den første dag i december ;-)
Men jeg stresser stadig med småkagerne, men ikke endnu, vil nemlig kun bage en portion af hver slags.
God december til dig

marianne Sa sagde ...

Jeg har også vedtaget at det ikke er noget ved at stresse rund - vi når det vi når og julefreden sænker sig jo alligevel når vi kommer til den 24.

I år har jeg været så heldig at jeg allerede har købt alle julegaverne og min yngste har bagt småkager. Det eneste jeg SKAL nå er julesilden til juledag - den skal være min egen, men ellers tager jeg hver dag og ser hvad jeg orker.
Håber du får en hyggelig december månded.

flet ogsjov sagde ...

puha ja det er vildt at vi allerede kan stresse, for hvad er det vi skal nå ? Nej vel, måske vi blot skal lære at trække vejret dybt og nyde rødkålen fra Føtex :) I nogle familier ville det ligefrem være en fordel om den var købt, men det er en helt anden snak ;) Skønt også du bliver forkælet, for det har jeg også indtryk af at du fortjener

Hanne sagde ...

Dejligt med en julekalender....
Den seneste måned har der været smagsprøver hos Bageren på julesmåkager... Så hver gang jeg henter et rugbrød, kan jeg da lige smage om bageren småkager er gode. Jeg synes fedtebrødene og brunkager er de bedste. I dag var smagsprøven pebernødder....

Marianne sagde ...

kære Hanne
mistelten - kys og gaver og en Hanne der forhåbentlig ikke stresser .... skøn december hygge
kram♥

Birgits Puslerier sagde ...

Hej Hanne nu ikke stresse rolig nu. Slap lidt af med at trykke lidt på pakkerne i kurven hver dag, se om du kan gætte hvad der er i? Det ville jeg have gjort :o) Hvorfor er der mon ikke nogen der giver mig sådan en kurv. :o) Dejlige nisser lige noget for Mille.

Margith sagde ...

Hej Hanne!
Hold da op som i hygger :-)
Sig til "Bæstet" at hun skal være sød ved julens beboere :-)
Knus.

Håndarbejde skal der til sagde ...

NU ved hvad det er jeg har glemt i min julepyntning !!! Kysse pynten som min søn sagde da han var lille !!!

Er TOTALT vild med din advents gris !

Hyggehygge
Marianne