torsdag den 22. marts 2012

Kæreste-tur. del 2

I mit sidste indlæg, lovede jeg, at vise jer, hvad jeg havde brugt nogen af mine penge til på kæreste-turen.
Men først skal I lige ha´ et billede af Fie og Jesper, som vi besøgte (ældstedatter og svigersøn).
De var med i mit sidste indlæg, men pludselig var de "smidt af" - mystisk - men måske kan "de ikke hænge ved om søndagen".
Her er de på "La Glace"
Så kommer vi til indkøbene........
Jamen jeg skulle altså ha et par duckfeet, jeg elsker de sko og de sidder så godt på min lille brede fod.
De har haft skoene her i Silkeborg, men har dem ikke mere - og får dem ikke igen. De er umoderne (fik jeg at vide af en stram ekspedient), så er det jo godt at jeg kan ta til Storstaden og købe et par umoderne sko !!
Jeg valgte dem i sorte da jeg har et par næsten magen til i brune.
Så kommer vi til kurven. Jeg så den i den første butik jeg var inde i. Og jeg er vild med kurveting. Men lige pludselig var jeg fornuftig... Nej, jeg skulle ikke ha den, jeg har så mange derhjemme osv,osv. Så vi gik ud af butikken.
Senere ..... havde jeg fortrudt det SÅ MEGET!!! (man skal lade være med at blive så fornuftig nogen gange). Jeg nærmest løb op i butikken og kastede mig ind i den 2 min før lukketid og fik min kurv !!! Py ha, det var dejligt.
Jeg elsker faconen og størrelsen. (det er svært at se på billedet).
Jeg har nogen med kurve og dåser og bamser og............
Jeg måtte ha de her 2 dåsermed hjem.
Fuglen købte jeg i butik Akimbo. (som også har en blog). Jeg er vild med den butik... Der er så mange skønne ting i den butik, man er nødt til at eje. Men!!!! har man en større røv(undskyld) end mig, - så kan man ikke være i butikken ,for så vil man kunne vælte det hele ned af bordene og hylderne.
Tilbage til fuglen...jeg synes den er skøn. Den kan fløjte, hvis man går forbi den, blæser til den med mere.
MEN!!!! jeg skulle nok aldrig ha købt den fugl. Bæstet er vild med den.... Hun sidder i timevis hver dag ved den reol hvor jeg har stillet den (på øverste hylde). Og så har hun fundet ud af, at når hun gøer så fløjter den.................... Suk en "farlig ballade" der er her.
Jer ser for mig, at en dag har hun forsøgt at klatre op af reolen for at få fat i fuglen - reolen vælter og alt mit garn, bøger, uundværlige nips (dåser og bamsser)m.m ligger i en stor bunke på gulvet.
Men indtil videre er her koncert med fuglefløjt og hunde gøen.
jaaah, jeg købtejo nok lidt mere, men min pc vil kun oploade 5 billeder af gangen - så nu får I ikke mere for den 25 øre.
Ha en dejlig dag. Solen skinner her i Silkeborg.
Kærlig hilsen Hanne

8 kommentarer:

Blæksprutten sagde ...

Åh, hvor har du en herlig måde at beskrive ting på; man bli'r så glad i låget af at læse din blog.
Jeg har også en svaghed for kurve; har ikke tal på dem længere... ;o)
Hvor er det sjovt med fuglen og hunden; kan lige se det for mig. Lidt li' som når min kat angribe det sorte bæst der er inde i spejlet... he he...

Ha' en dejlig solskinsdag ;o)

Britta

Birgits Puslerier sagde ...

Jeg tilslutter mig ovenstående kommentar - glad i låget af at læse din blog. Herlige jordnære bemærkninger du altid har - og så er der lige dine hundehistorier - de er altid underholdende :o)

Hanne sagde ...

Tak skal I ha begge to, det er jeg rigtig glad for at høre.
Kh hanne

Camilla sagde ...

Søde Hanne. Dine historier og dine detaljer gør mig altid i godt humør :)) Jeg ser billeder af det store "bæst" der er så klog. Rigtig god dag med diverse dyrelyde :>

Sysler fra hverdagen sagde ...

Kønt par din datter og svigersøn. Så glade de ser ud!!
Skønne ting du har købt og ja..... Bæstet kan igen få en i godt humør ;-)
Stort kram
Marlene

Helle Thode sagde ...

HA HA HA...du skriver altså så dejligt og dine ordvalg får mig sådan til at grine :-)
Skønne ting du fik med hjem fra storstaden :-)
Tak fordi du underholder os så herligt :-)
Knus fra Helle

Bedstes Patchwork sagde ...

Hvor ser de søde ud de unge mennesker.
Jeg synes også det altid er underholdende at følge din blok og bæstet det er da bare en skøn hund, og lige nu mangler du da vist ikke underholdning i hjemmet med både fuglefløjt og gøen ;0)

Elfepigen sagde ...

Uha Hanne,tak for en skøn,skøn tur til den store by.Super dejligt at læse og følge med,du har sådan en dejlig måde at beskrive tingene på,der altid giver et smil eller to mens man læser med.Skønne ting du har købt der:)Stakkels Bæstet...jeg kan høre den koncert for mig :D:D:D men som du siger,så ville det ikke undre mig hvis den prøvede at klatre op og fange den:)

Rigtig mange knus og kram herfra