onsdag den 4. maj 2011

I går blev jeg "ramt"..

af en forbistret hovedpine.
Sådan en´ der gør så ondt at man absolut ingenting kan foreta´ sig. Det eneste man har lyst til er at ligge i et "sort" rum og så bare vente på at det går over !!!
Det gjorde det så her - sidst på eftermiddagen, sådan næsten. Jeg fandt da lidt energi, så jeg kunne lave det marmelade, jeg havde gjort klar til at lave i går.. Rabarber og hindbær (fra fryseren). Jeg har ikke lavet den kombination før. Jeg plejer at lave marmelade af rabarber og jordbær.
Meen (som mine børn siger:) "Man skal aldrig være for fin til at prøve noget nyt". Så nu skal det lige køle af og så skal det prøvesmages. I dag fik jeg en bog med posten.
Lone Landmands bog "Hønsefødder og gulerødder".
Jeg er vild med Lone. Jeg læser hendes blog (Beretninger fra et autentisk landbrug")hver dag. Hun er fantastisk til at skrive, hun er humoristisk og så er hun fænomenal i et køkken.
Jeg har allerede udpeget de første 10 opskrifter der skal afprøves.


Vedr. mit indlæg fra i går med stofbutikken. Der er nogen der har spurgt hvor den ligger. Det gør den i Nygade (Silkeborg). Lige over for "Okkels is" UHM.

Fortsat god aften

Kærlig hilsen Hanne

4 kommentarer:

Kisser Laptern sagde ...

Du ønskes god og hurtig bedring!

Lene Ravn sagde ...

Det er rigtig synd for dig. Der er ikke noget værre, end sådan en hovedpine.
Rigtig god bedring

Berit sagde ...

Jeg har også en del migræne, så hovedpine kender jeg godt. Rædselsfuldt.
Se allerede når du siger Okkels is bliver det jo farligt at gå i Nygade:)

Bedstes Patchwork sagde ...

Ja, hovedpine er ikke altid lige sjovt, det kan jeg også tale med om, men godt du fik det bedre i løbet af dagen. Jeg håber du lige skriver lidt om hvordan marmeladen smagte, jeg har nemlig også kun prøvet jordbær og rabarber.