fredag den 5. marts 2010

Hundekurv/sengYes... i dag fik jeg syet hundeseng til Mille med stoooor hjælp fra min søde nabo.
Jeg synes den er blevet utrolig sød, det synes Mille også (det tror jeg også fremgår af billedet)
Så nu vil jeg igang med at skære stof til puder.
Ha en dejlig aften
Knus Hanne

4 kommentarer:

Maria sagde ...

Hej Hanne.
Læste lige om din "lynlås-fobi". Jeg har selv haft en sådanne indtil lige før jul sidste år, men nu er jeg kureret! Skynd dig, at kaste dig ud i det... Med tiden bliver det nemt - lige så nemt som alle siger.
God fornøjelse Maria

Berit sagde ...

Nej, hvor den bare utrolig sød din hundekurv, og man kan da se at Mille hygge sig. De kære dyr er jo lidt forkælet. Men hvor ha du mønstret fra, kunne måske godt være interesseret, jeg har jo også en kælebasse Holger.

fieolsen sagde ...

Hvor er den fin! Sådan en vil jeg også gerne ha :-)

Hanne sagde ...

Hej Maria. Ja der er ikke andet for, jeg må igang med at sy noget med lynlås... Øvelse gør mester. Så i morgen, starter jeg.

Hej Berit. Ja, jeg har set at du har en rigtig sød Holger. Mønsteret til hundekurven har min "nabo i hovedet"... Men vi startede med at klippe en bund i imiteret læder, så klippede og syede vi 2 puder i rød bomuldsstof. Den ene pose fyldte vi med krøyer-kugler og puttede ind i den anden pude,som er syet med lynlås i så den kan vaskes (min nabo syede lynlåsen i)!! Så syede vi siderne på bunden og fyldte med krøyerkugler. Ja jeg kan godt selv se at det er ikke den nemmeste sy-beskrivelse.

Hej Fie. Jamen jeg kan da godt forstå at du gerne vil ha en. Vi syr en´ næste gang du komer hjem...... ha ha.