mandag den 9. august 2010

Jeg holder af hverdagen...

Sommerferien er for vores vedkommende slut. I dag måtte min mand se de "barske realiteter" i øjnene - han skulle tilbage på job (jeg tror nu ikke han var så ked af det).

Jeg vil se tilbage på en ferie hvor vi pakkede bil, båd, cykler og hund og drog i sommerhuset. Her hyggede vi os gevaldigt. Kaj fik fanget nogen fisk, som vi hængte til tørre og "puttede" i naboen røge-ovn. De smagte fantastisk.....
Der blev også syet ny pude ..... det blev kun til den ene - dovenskab ???? måske

Og hunden Mille åd min strikkekurv en sen aften hvor vi var til hygge ved naboerne - "den hund - den hund". Godt hun skal starte på skole igen i morgen.


Nogen af det bedste var nok at vi havde besøg af alle vores børn og svigerbørn, men det har jeg jo fortalt om.......
Nu er det hverdag.
Jeg skal igang igen ved symaskinen, der er en UFO der venter på mig.
Og så skal jeg på hæklekursus ved Karen Klarbæk i morgen. Jeg glæder mig
Knus Hanne4 kommentarer:

Berit sagde ...

Det lyder som en rigtig dejlig og hyggelig ferie. Puden er rigtig sød, så skidt med at det kun blev til en.

Jette sagde ...

Jeg har det som dig - det er dejligt med ferie men det er også dejligt at komme hjem og gå i gang med de dagligdags sysler. Heldigvis at man har det sådan - det er jo hverdagene der er flest af.
Puden er rigtig sød ;o)

Birgits Puslerier sagde ...

Fin pude og dygtig hund. Ja det er jo næsten ikke til at lade være med at grine af. Jeg tror han har kedet sig. Kommer til at tænke på min datters veninde som boede hos sin mormor og morfar - de havde to Gravhunde som gnavede og bed i alt. Hendes morfar sad og drak formiddagskaffe med en hund på hver side af sig på bænken. Han roste dem i høje toner fordi de lå så pænt og stille, men da han rejste sig op, havde den ene gnavet stort hul i hans hjemmestrikkede trøje lige midt på maven, det har vi tit grinet af,det havde han slet ikke opdaget - så pas på. :o)

Hanne sagde ...

En lille hilsen fra en berner-ejer der hedder Hanne og er pædagog :))
Hvor er det fine ting du syer.
Hvor er det en dejlig kreativ hund du har;)