søndag den 22. august 2010

Så bliv dog Fææærdig !!!

Jeg har det sådan, at når jeg næsten er færdig med et "projekt" ,så har jeg de næste 3 projekter opppe i hovedet - og så begynder jeg på dem uden at gøre det første færdigt.
Her er nogen af mine ufærdige projekter (UFO ÈR) - dette tæppe startede jeg på for - ja det er rigtigt - 20 år siden.... Dette tæppe blev "næsten" færdigt sidste sommer. Der mangler kant - der skal være en blomstret kant udenom den lilla kant. Og så skal det monteres
Dette tæppe har også ligget et par år.

Ja. og jeg har flere i skabet.... Det er da utroligt at jeg ikke kan ta mig sammen til at få dem færdige.
Men det er altså svært, når man lige har fået ny forsyning fra USA...

Men jeg må ikke gå igang med dem før jeg har fået nogen af mine UFO´er færdige...
Gad vide om jeg kan holde det ???
Har du det sådan ??
KH Hanne4 kommentarer:

Bedstes Patchwork sagde ...

Det var dog nogle skønne ufo-er du har liggende, men jeg har det helt på samme måde,så køber jeg ind til næste projekt når jeg er midt i noget og det kan jeg sagtens gøre flere gange, det får jeg så heller ikke lavet fordi jeg så har fundet noget helt andet jeg skal lave, jeg skal helst heller ikke starte op på noget nyt, for så får det gamle også lov at ligge, og så er der igen en ny ufo.

Berit sagde ...

Ja du må få dem færdig, de er simpelthen så flotte, men jeg kender det jo godt, lige før de er færdig er der noget andetspændende der banker på. Sådan er vi bare, os patchworkere:)

Birgits Puslerier sagde ...

Hold da helt op, dem kan du da ikke have liggende uden at gøre dem færdige, hvor er de dog flotte. I er da nogen værre nogen - har i virkelig sådanne fine ting liggende hvor der ikke mangler ret meget i at de er færdige :o) sådan noget har jeg slet ikke det kender jeg heldigvis ikke til jeg køber kun lige det jeg står og har brug for. :o) arhhh måske ligger der alligevel et par tæpper eller 3 eller 4. Nu går man bare og glæder sig til at komme til Skærbæk og få købt noget mere hmmmmm . . .

Marlene Bundgaard sagde ...

Hvor er det dog bare fint, det røde blomstertæppe! Det er vel ikke til salg??? Har en lille datter som ville elske det! Og hendes mor har bestemt ikke evner eller tålmodighed til at lave sådan et :)