fredag den 20. august 2010

Nu til noget helt andet.

Jeg har fået en gave af min mor. - 6 fine grill knive. For det første skærer de utroligt godt og så synes jeg de er så fine i farverne. Det er lige mig - det er ikke min mand, han synes de er grimme hvad syn´s du ?? Det har regnet meget i Silkeborg de sidste dage. Mille elsker regnvejr og mudder. Hvad der ikke er så sjovt er når døren står åben og hun farer igennem huset med 180 km. i timen, så gulvtæppet i stuen ligner "smatten" på Roskilde festivalen.
Ha en dejlig fredag aften.
Knus Hanne

5 kommentarer:

Pernille-Frederikke sagde ...

jeg synes knivene er fine, men måske lidt svære at få til at passe i en bordopdækning. Men jeg giver dig ret - de er super gode

Bedstes Patchwork sagde ...

Det er nok ikke lige de smukkeste knive jeg har set, men farverige det er de, du kan da dække et bord med pangfarver med ganske få andre ting...og hvorfor skal det hele være så kedeligt ;o)
Skøn hund....man kan da rigtig se hun har hygget sig.

Berit sagde ...

skøøønt!!! med en våd mudderet hund:)
Flotte knive, jeg har også kigget lidt på dem, men troede ikke de var så gode.

fieolsen sagde ...

Aaaw Mille-skatten! Jeg savner hende! Knivene er skønne! Og de skærer jo brand-godt! :-)

Birgits Puslerier sagde ...

Friske farver på knivene til sommerhus eller campingvogn - men ikke til borddækningen hjemme :o) dejlig hund, den er vist noget af en bandit. Selv om der ikke er noget at grine af kan jeg godt se det for mig og må indrømme at jeg trækker lidt på smilebåndet :o)