torsdag den 21. oktober 2010

Forundrings-skab

I sommerhuset har vi et meget specielt skab - forundringsskabet !!

Det specielle ved skabet er, at der er skiftende .............. udstillinger/lækkerier/slik/øl / skaller m.m i skabet og vi ved ikke hvem der putter det deri.

PLUDSELIG ER DET DER.
Det smarte er, at når vi f.eks har børn på besøg ja, så er det lækkerier som slikkepinde og vingummier der er i skabet.....
For øjeblikket er der en stor ulækker edderkop - myre ting derinde.

Jeg sidder lige og (for)undrer mig... der har egentlig aldrig været stof eller garn i skabet.
Underligt ?? Ha en dejlig aften.
kærlig hilsen Hanne

7 kommentarer:

fieolsen sagde ...

"Det smarte er, at når vi f.eks har børn på besøg ja, så er det lækkerier som slikkepinde og vingummier der er i skabet....." (Citat - Hanne-patch) Det forstår jeg simpelthen ik!? De gange jeg har været der, har der kun ligget lodne insekter! Næste gang forventer jeg altså godter (eller øl)!

Maria sagde ...

Lyder som et helt fantastisk skab. sådan et må vi også have engang!

Jette sagde ...

Pragtfuldt skab - mine børnebørn ville elske sådan et skab ;o))

valgmenigheden sagde ...

Når jeg engang skal se det der skab, så håber jeg på at kunne forundres over en duft af kødrigets eget krydderi og, hvem ved, måske er der snaps i skabet;)

Hanne sagde ...

Fie: det kan jo ikke være rimeligt at du "skælder" mig ud. Jeg ved IKKE hvem der propper noget i skabet. Det må jo være en´ der ikke kan finde ud af om du er barn eller voksen. !!!
Jette og Maria: ja, i skulle anskaffe jer sådan et skab.
Valgmenigheden: Jamen du skal være hjertelig velkommen, og så krydser vi fingre for, at der kommer snapå eller lign. i skabet... Jesper

Anonym sagde ...

Det er da et rart skab at have,så må vi håbe, at edderkoppen er skiftet ud med noget lækkert næste gang børnebørnene er på besøg.

Marianne sagde ...

hej Hanne

lige svar fra mit indlæg

bordet er så men fra Bilka 3mtr. langt og 1m bredt og mega tungt omkring 100kg eg 2 tillægsplader mener vi gav 6000kr - for ca 3 år siden - naboen har lige købt et magen til ... :) så de har dem endnu
kh