tirsdag den 26. oktober 2010

Ren forkælelse.

Ja, jeg blev jo altså et år ældre i går.

Jeg syn´s lige at I skal ha et billede af nogen af mine forkælelser..
Jeg ved der er flere på vej. Gaven fra vores børn havde min mand fået overdraget, den skulle han ta med i sommerhuset (hvor Bæstet og jeg stadig opholder os).

OG HVAD HAVDE HAN GLEMT !!!! PAKKEN - DEN LIGGER STADIG I SILKEBORG. ØV ØV
Men han huskede at ta sit vasketøj med...... !!!!
Han fik 15 slag med en våd Berlinger og et foredrag af ca 5 min. varighed om ansvarlighed/ menneskekærlighed... og bla bla bla

JEG ELSKER GAVER... på det punkt er jeg så utrolig barnlig.

Nå men pakken får jeg så på fredag. Det er dejligt at ha noget at glæde sig til (si´r Kaj..... "Kloge Åge") I får lige et ekstra billede af sølv-lysestagen, som var en´ af gaverne fra min mor. Mine forældre fik den i gave da de blev gift for 54 år siden.
JEG ER VILD MED DEN.....

Ha en dejlig aften.
Kærlig hilsen Hanne

5 kommentarer:

Birgits Puslerier sagde ...

Stort tillykke med fødselsdagen. Skønne ting du har fået - lysestagen er utrolig smuk. Hold da op jeg var vist også blevet sur hvis min mand havde glemt min pakke hjemme - på det punkt er jeg heller aldrig blevet voksen :o(

fieolsen sagde ...

Kan man ik få et close up billede af den der trøje?

Anonym sagde ...

Et stort tillykke med i går.Det er da rart at have en gave til gode , men endnu bedre hvis din mand havde husket den,godt du havde en våd Berlinger, nå spøg til side.
En meget smuk lysestage du har fået som gave.

Berit sagde ...

Tillykke med fødselsdagen. ja, på det punkt er jeg heller ikke blevet voksen, jeg begynder ca 1 mdr. før og fortælle gemalen, at jeg snart har fædselsdag:)

Bedstes Patchwork sagde ...

STORT TILLYKKE med dagen i går, de ser spændende ud dine gaver, hvad er babuskaerne? til at lægge under en kaffekop, eller noget helt andet? ØV...han havde glemt din gave hjemme, men vasketøjet det kunne han huske ;-)
her er der heller ikke nogen som er i tvivl om når min føs`da nærmer sig og bryllupsdagen er der heller ingen fare for han glemmer, datoen indgår bl.a. i tyveriarlamen, så for at være på den sikre side, får han som regel lov at trykke koden ;-)