torsdag den 23. september 2010

En dejlig start på dagen.

Jeg var knapt nok kommet ud af "køjen" før det ringede på døren.

Det var posten med en pakke til mig. Pakken var stemplet fra "Gyldendal" - og straks tænkte jeg.. jeg har ikke bestilt nogen bog - nu skal jeg til at sende den retur og brok brok brok -
jeg var lige ved at komme op i "det røde felt"..
Men hvor blev jeg overrasket og glad, da jeg så at bogen var den nyeste med Søren og Lotte Hammer "Alting har sin pris" og det var dem der havde sendt den - TIL MIG...
Dem af jer der har fulgt min blog, kan sikkert huske indlægget, hvor jeg fortalte at min hund havde spist den første af Lotte og Søren Hammers bøger "Svinehunde" og min overraskelse over at jeg pludselig modtog et nyt eksemplar af bogen - sendt til mig af Søren Hammer.
Nu har jeg så fået nr. 2 bog. HVOR ER JEG GLAD, og jeg glæder mig til at læse den.
Og den er ovenikøbet signeret.

Sikken en god måde at starte dagen på...
Fortsat god dag.
Kærlig hilsen Hanne

4 kommentarer:

Patchwork-blomsten- Marianne sagde ...

hej Hanne

hvor heldig har man lige lov at være :)
Ej hvor fedt ....
Kender du dem privat eller hvordan hænger det lige sammen ? :)
kh og go læselyst

Bedstes Patchwork sagde ...

Det var da en dejlig start på dagen og meget fornemt sådan at få deres bog nr. 2 tilsendt, selv om din hund er en lille vandal engang imellem fører det jo også noget godt med sig ;-)

Berit sagde ...

Hvor er det dejligt med sådan nogle skønne overraskelser:)

Birgits Puslerier sagde ...

Sikke da en overraskelse med bogen. Hanne jeg er også lidt overrasket over at jeg skulle ha' kommenteret din kuffert til din symaskine jeg har været inde og kigge det indlæg du omtaler - :o) jeg kan bare ikke nikke genkendende til det :o) Men nu siger jeg så til dig - det er en lækker kuffert du har til din symaskine :o) :o) Måske er jeg ved at blive dement :o)