onsdag den 15. september 2010

Dejlig lang dag.

Kl. 6.41 stod bæstet der.

Der må være noget hun fuldstændig har misforstået. Jeg vendte mig om på den anden side....
Kl. 7 havde hun gøet af alle de muldvarper - der havde tænkt på at stikke hovedet op til overfladen ude i vores have !!!!

Der var ikke andet at gøre end at iføre sig morgen-luftnings-tøjet og så indstille autopiloten til gåturen. Selvsamme tur har jeg gået de sidste 50 år så jeg kan næsten gå turen i søvne..
Der var dejligt på stranden. Solen skinnede og ude på havet var færgerne i fuld fart med at sejle ind/ud af havnen i Frederikshavn.

Ingen rav og heller ingen måger. Til gengæld meget våde tæer og poter. Efter et par kopper kaffe og et dejligt bad bliver jeg sikkert vågen.
Sikken en lang dag der ligger foran mig. Jeg tror jeg vil køre til Ålborg og se om Stof 2000 og Stof & stil har noget der kan friste.

Så kan bæstet ligge herhjemme og gø af muldvarper, edderkopper og måger.

Ha en dejlig dag.
Kærlig hilsen Hanne

3 kommentarer:

Berit sagde ...

Det må være dejligt med sådan nogle dage i sommerhus, med hunden. Så kan jeg jo sidde her og hygge mig over hvordan I ikke er helt enige om stå op tider, HI hi!!! Fortsat god ferie

Patchwork-blomsten- Marianne sagde ...

hej hanne

Ja det må siges at være tidligt at komme op -især hvis man forventer at sove længe :) -
men tænk på det positive - du var klar til en dejlig dag med syning- eller tur til stof og stil næsten inden du ville være stået op hvis du havde fået lov til at sove længe :)

kh

Bedstes Patchwork sagde ...

Det var da morsomt....jeg var med den færge fra Oslo som er på billedet, vi var i Frederikshavn ca 7.45, så da du har stået og fotograferet skibet har jeg været ved at gøre klar til at skulle af.
Du får da nogle dejlige lange dage med hunden ;o)